Στα εγκαίνια του δεύτερου Αιολικού Πάρκου της EDPR ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Σημαντική για την οικονομία μας η απόφαση τους να επενδύσουν στην Ελλάδα».


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, στα εγκαίνια του δεύτερου Αιολικού Πάρκου της EDPR, 35MW και αξίας 50.000.000€, στη Μαλεσίνα.


«Η EDPR είναι ένας τεράστιος παγκόσμιος ενεργειακός κολοσσός που δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ. Η απόφαση τους να επενδύσουν στην Ελλάδα είχε μεγάλη σημασία για την Οικονομία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης σε σχετική ανάρτηση του.

Στα εγκαίνια του έργου παρευρέθηκε και η υφυπουργός Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχα παρακολουθήσει από την αρχή την είσοδο στην Ελληνική Αγορά Ενέργειας της EDPR. Η EDPR είναι ένας τεράστιος παγκόσμιος ενεργειακός κολοσσός που δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ. Η απόφαση τους να επενδύσουν στην Ελλάδα είχε μεγάλη σημασία για την Οικονομία μας. Σήμερα στην Μαλεσίνα έγιναν τα εγκαίνια του δεύτερου Αιολικού τους Πάρκου 35MW αξίας 50.000.000€. Λόγω της προηγούμενης μας συνεργασίας μου έκαναν την Τιμή να παρίσταμαι στα εγκαίνια του έργου μαζί με την Υφυπουργό Ενέργειας κ. Σδούκου και τον κ. Δήμαρχο Μαλεσίνας. Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *