Στ. Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα» – Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια, για ανάρτηση του που σχολίαζε τις δηλώσεις του δικηγόρου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στην ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια με νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα», σημείωσε, τονίζοντας: «Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας».

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε με ανάρτηση του στα social media τις δηλώσεις που έκανε  ο Αλέξης Κούγιας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», όπου χαρακτήρισε «αντρίκια συμπεριφορά» ότι ο Απόστολος Λύτρας παραδέχτηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του.


«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.


Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου, λέγοντας: «Διάβασα», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, «ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *