Ο Νίκος Χαρδαλιάς καλεί τους Γάλλους να επισκεφθούν την Αττική


Κάλεσμα προς τους χιλιάδες Γάλλους τουρίστες να επισκεφθούν την Αττική και να απολαύσουν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, από την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση «International & French Travel Market (IFTM) Top Resa 2024», όπου η Περιφέρεια Αττικής μετέχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.


Από την έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles, ο περιφερειάρχης στο κάλεσμα του προς τους ξένους επισκέπτες αναφέρει ότι μεταξύ άλλων, μπορούν να απολαύσουν: το μοναδικό πολιτιστικό πλούτο, με τα δεκάδες μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς και τους υπερσύγχρονους χώρους τέχνης, τα κοσμοπολίτικα νησιά και το αστικό παραλιακό μέτωπο. Τις υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις και τις ιστορικές οινικές ποικιλίες που αποτελούν το θεμέλιο της μεσογειακής διατροφής.

«Μέσω της έκθεσης», πρόσθεσε, «δίνεται η ευκαιρία σε Έλληνες επιχειρηματίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε εκπροσώπους της διεθνούς αγοράς, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία με κορυφαίους του κλάδου και να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και τις ευκαιρίες που προσφέρει η Αττική στην υγιή επιχειρηματικότητα.

Περιμένουμε, λοιπόν, τον διεθνή επισκέπτη για να γνωρίσει από κοντά την Αττική, μια σύγχρονη μητρόπολη που βαδίζει με σταθερά βήματα στο μέλλον, έναν τόπο που αξίζει να επισκεφθείς, να ζήσεις, να επενδύσεις».

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο κ. Χαρδαλιάς επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας,


πραγματοποιεί σημαντικές συναντήσεις με κορυφαίους tour operators από όλο τον κόσμο και στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στην ενίσχυση των τουριστικών ροών προς την Αττική και στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών, με στόχο την ανάδειξη της ς ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Ο περιφερειάρχης είχε επίσης συνάντηση με την International Sales Director του ειδησεογραφικού δικτύου Euronews, Sabine Troccaz. προκειμένου να προβληθούν (τηλεοπτικά, social media, κλπ.) τα ευεργετήματα του τουρισμού εντός Αττικής, καταλήγοντας σε στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών.

Σημειώνεται ότι Η «IFTM Top Resa 2024» αποτελεί την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση της Ευρώπης, που εστιάζει στον επαγγελματικό τουρισμό. Συγκεντρώνει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες, με 30.000 από αυτούς να είναι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ενώ συμμετέχουν 1.175 εκθέτες από 100 και πλέον χώρες. Η έκθεση προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και ανάπτυξης νέων συνεργασιών για την τουριστική βιομηχανία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *