Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεμπρόστιασε τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας το «δολοφονικό» χάος που υπήρχε στο ΕΣΥ επί κυβέρνησής του: «Στην Υγεία δεν χρειάζονται στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την αήθη επίθεση που δέχτηκε για τον θάνατο τουρίστριας στην Ανάβρα ξεμπρόστιασε για τα καλά τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έχει βάλει στο σημάδι.


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε με ανάρτησή του στα social media κάποιες τραγικές ιστορίες από το «δολοφονικό» χάος που υπήρχε στο ΕΣΥ επί κυβέρνησής του και οδήγησαν στον θάνατο ανθρώπων και έστειλε και μήνυμα στην αντιπολίτευση: «Στην Υγεία δεν χρειάζονται στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά νηφαλιότητα και πείσμα. Θα τα καταφέρουμε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Δύο τυχαίες ειδήσεις από την εποχή @syriza_gr και από προβλήματα με θανάτους λόγω ελλείψεως ιατρών….αν ψάξει κανείς θα βρεις πολλές τέτοιες ειδήσεις. Τις ανεβάζω λόγω της άθλιας ανακοίνωσης του @skasselakis θυμίζοντας του, ότι ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ήταν ο @pavpol2222.

Όσοι νομίζουν ότι τα όποια προβλήματα προέκυψαν τώρα είναι υποκριτές. Αντιθέτως τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό και περισσότερο προσωπικό. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι.


Στην Υγεία δεν χρειάζονται στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις αλλά νηφαλιότητα και πείσμα. Θα τα καταφέρουμε!».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Οι δυο τραγικές ιστορίες που υπενθύμισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας

.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *