Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις αλήθειες που είπε ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής για τις αυξήσεις που έπρεπε να γίνουν σε φάρμακα: «Η συνεχιζόμενη αναβολή της απόφασης έβλαπτε σοβαρά την Δημόσια Υγεία και την τσέπη των ασθενών»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στα social media έκανε αναφορά στις αλήθειες που είπε ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής για τις αυξήσεις που έπρεπε να γίνουν σε φάρμακα.


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Λουράντος σε εκπομπή του Action24 τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα ότι: «Η συνεχιζόμενη αναβολή της απόφασης έβλαπτε σοβαρά την Δημόσια Υγεία και την τσέπη των ασθενών».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο των Φαρμακοποιών Αττικής κ. Λουράντο διότι με απλά λόγια εξήγησε την λογική των προσφάτων αυξήσεων ορισμένων, φθηνών κατά κανόνα φαρμάκων. Παρά τον λαϊκισμό όσοι καταλαβαίνουν για το πώς λειτουργεί αυτή η αγορά γνωρίζουν ότι αυτή η απόφαση έπρεπε να έχει ληφθεί προ πολλού και η συνεχιζόμενη για λόγους πολιτικού κόστους αναβολή της, τελικά έβλαπτε σοβαρά και την Δημόσια Υγεία αλλά και την τσέπη των ασθενών στην πραγματικότητα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *