Νίκος Δένδιας: Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να συνεχισθεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές στην Κεντρική Μακεδονία, Νίκος Δένδιας, με άρθρο στη Voria.gr τονίζει ότι οι ευρωεκλογές της Κυριακής δεν είναι μία διαδικασία «αδιάφορη».


Όπως αναφέρει, είναι μία εκλογική διαδικασία «που μας αφορά άμεσα», καθώς «εκλέγονται οι εκπρόσωποι  της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς».

Στις 9 Ιουνίου, προσθέτει, δίνουμε το «παρών» και ψηφίζουμε για μια Ευρωπαϊκή Ένωση «που δεν θα έχει μόνο οικονομική διάσταση, αλλά θα έχει απαντήσεις για όλα τα κρίσιμα γεωπολιτικά προβλήματα».

«Για μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και για μια Ελλάδα που θα συμμετέχει στις διαδικασίες ως ένας αξιόπιστος και ισχυρός εταίρος» προσθέτει.

«Η Ελλάδα» συνεχίζει, πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Επιχείρησης ‘Ειρήνη’ για τη Λιβύη και πρωτοστατεί σήμερα στην Επιχείρηση ‘Ασπίδες’ για «τη διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στην ευρύτερη περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας, έχοντας μάλιστα την χερσαία Διοίκησή της».


«Πρωτοστατεί επίσης στη συζήτηση για τον ενιαίο αμυντικό βραχίονα και τον κοινό αντι-drone και αντιαεροπορικό ‘θόλο’, με την πρόταση του πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη και του Πολωνού πρωθυπουργού Ντόναλντ Τουσκ» επισημαίνει.


«Είναι αυτονόητο ότι προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά η Ελλάδα σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να συνεχίσει να διαθέτει ισχυρή κυβέρνηση που πιστεύει σε αυτήν την προοπτική» υπογραμμίζει.

«Πέραν των κρίσιμων γεωπολιτικών εξελίξεων, είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα η αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ύψους 750 δισ. ευρώ, για το οποίο διασφαλίσθηκε για την Ελλάδα το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό χρηματοδότησης» συμπληρώνει.

«Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί ένα μεγάλο λαϊκό και πραγματικά πατριωτικό κόμμα. Ένα κόμμα το οποίο υπερασπίσθηκε και θα υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα, απέναντι σε κάθε είδους πρόκληση. Για όλους αυτούς τους λόγους, συμμετέχουμε όλοι την Κυριακή 9 Ιουνίου στις Ευρωεκλογές και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να συνεχισθεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» αναφέρει ο κ. Δένδιας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *