Μύδροι Άδωνι Γεωργιάδη για την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας στα Τέμπη και την τοξικότητα: «Μην τους πιστεύετε, δεν τους νοιάζουν καν οι νεκροί του δυστυχήματος – Τους νοιάζει μόνον να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται από την αντιπολίτευση και όχι μόνο με αφορμή τη τραγωδία στα Τέμπη. Ο υπουργός Υγείας καυτηρίασε τα όσα γίνονται και μίλησε για επιστροφή στην τοξικότητα και για προσπάθεια να πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στη ανάρτησή του:

Η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση του δυστυχήματος και όχι εγκλήματος των Τεμπών οδηγεί την Ελλάδα ξανά στην περίοδο της τοξικότητας! Η πολιτική τοξικότητα ηττήθηκε στις Εκλογές του 2023 αλλά αποδεικνύεται ότι όχι μόνον οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έβαλαν μυαλό αλλά τώρα επανέρχονται δριμύτεροι.

Όλα όσα επιτύχαμε ως Χώρα τα τελευταία χρόνια θα χαθούν αν τους το επιτρέψουμε. Μην τους πιστεύετε, δεν τους νοιάζουν καν οι νεκροί του δυστυχήματος. Αν τους ένοιαζαν οι νεκροί στα αλήθεια, θα αισθάνονταν τον ίδιο πόνο για όλους τους νεκρούς, όλων των τραγωδιών και όχι μόνον αυτή η τραγωδία για την οποία έχουν πολιτικό συμφέρον. Τους νοιάζει μόνον να ρίξουν τον @kmitsotakis με κάθε τρόπο και κάθε κόστος!

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως οι ανόητοι είναι ότι όταν σε μία Κοινωνία επιτρέπεις κάτι τέτοιο στο τέλος η τοξικότητα τα καταστρέφει όλα. Όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν και παρά τον πόνο και τον φόβο που το τραγικό αυτό δυστύχημα προκαλεί στην ψυχή όλων μας, να απομονώσουν την συνωμοσιολογία, τις ύβρεις, τις εύκολες και αστήρικτες κατηγορίες.


Ως ιστορικός σας διαβεβαιώ ότι αν κάτι έχει πληρώσει βαριά στο παρελθόν η Ελλάδα μας είναι αυτό.


Μήν τους πιστεύετε, μήν σας παρασύρουν. Παίζουν με τα συναισθήματα της Κοινωνίας για ίδιον πολιτικό όφελος. Και αφού το θέλουν τόσο ας αναμετρηθούμε πάλι στις Ευρωεκλογές. Είμαι βέβαιος ότι τελικά και πάλι η ομαλότητα και η Δημοκρατία θα νικήσουν την χυδαιότητα και την τοξικότητα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *