Μετωπική Γεωργιάδη με Κωνσταντοπούλου και εμφατικό άδειασμα του υπουργού στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για το δήθεν χαμένο βαγόνι από τα Τέμπη: «Δεν ενδιαφέρεστε για κανέναν νεκρό από τα Τέμπη, αλλά μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη Βουλή με αφορμό το δήθεν χαμένο βαγόνι από τα Τέμπη που μεταφέρθηκε στην Λαρισα στην περιοχή Κουλούρι (όπου βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των δυο μοιραίων τρένων). 


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλούσε πάλι περί συγκάληψης με αφορμό το όλο θέμα. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όμως, αποδόμησε με εντυπωσιακό τρόπο τα επιχειρήματά της και την άδειασε με εμφατικό τρόπο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε ανάρτηση του Κώστα Πλακιά, ο οποίος έχασε τις κόρες του στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο χαροκαμένος πατέρας έκανε αναφορά στο δήθεν χαμένο βαγόνι και στα σενάρια που διακινούν κάποιοι και ξεκαθάριζε με απόλυτο τρόπο ότι δεν υπήρχε τίποτα περίεργο, ότι το βαγόνι δεν κουβαλούσε κάτι περίεργο και μίλησε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Αναλυτικά ο Νίκος Πλακιάς ανέφερε στο ποστ του:


Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λαρισα στην περιοχή κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων). Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια . Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λαρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς . Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας.

Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της Μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στην Θεσσαλονικη.

Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό (εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική) και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του.

Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη Αυτά για την ενημέρωση σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Ψεύτρα και υποκρίτρια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης  διάβασε την ανάρτηση και άδειασε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:  «Να δείξω για άλλη μια φορά το μέγεθος της υποκρισίας της κ. Κωνσταντοπούλου.

Κάθε φορά που θα σας βλέπω θα σας επισημαίνω. Δεν ενδιαφέρεστε για κανέναν νεκρό από τα Τέμπη κυρία μου. Ενδιαφέρεστε μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον».

Στη συνέχεια διάβασε την ανάρτηση του Νίκου Πλακιά και έριξε ομοβροντίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα όσα ισχυρίζεται.

«Ξέρετε κυρία Κωνσταντοπούλου ποιος έχει γράψει αυτό το κείμενο; Ο Άδωνις Γεωργιάδης; Ο κύριος Τριαντόπουλος; Η κυβέρνηση;  Ο κύριος Νίκος Πλακιάς το έγραψε εις εκ των γονέων που έχασε τις κόρες του Τέμπη, μαζί με τον αδελφό του που χάσανε το άλλο το κορίτσι.

Ο γονέας των Τεμπών βγαίνει και λέει ότι οι άνθρωποι που λένε αυτά, που είπατε προ ολίγου από το βήμα της Βουλής διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και είναι ψεύτες. Και έρχεστε εσείς εδώ με ύφος ιεροκήρυκα και μας λέτε ότι δήθεν ενδιαφέρεστε; Να τα πείτε στον κύριο Πλακιά αυτά που είπατε στο βήμα της Βουλής.

Και αποδεικνύω για άλλη μια φορά πόσο ψεύτρα και υποκρίτρια είστε. Που φέρνετε συνεχώς στο σώμα και δηλητηριάζεται την κοινωνία με θεωρίες περί συγκάληψης, για να εξυπηρετήστε το προσωπικό πολιτικό σας συμφέρον».

Δείτε το άδεισμα που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Kοιμάται – ξυπνάει και φαντασιώνεται ότι είναι ο Ροβεσπιέρος»

Ανά,μεσα στα άλλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου οποία εξέφρασε την διαφωνία της στην εκπροσώπηση της Βουλής, από τον πρώην υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στις εκδηλώσεις για την «Απελευθέρωση των Σερρών» και η επίθεση της στην κυβέρνηση για την υπόθεση των Τεμπών, προκάλεσε άλλξη μια έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη που την κατηγόρησε ότι «κοιμάται – ξυπνάει και φαντασιώνεται ότι είναι ο Ροβεσπιέρος».

«Δεν είναι δυνατόν ένα πρόσωπο το οποίο ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις και δικογραφίες για τις ποινικές ευθύνες που έχει για το έγκλημα των Τεμπών και έπρεπε να είναι υπόδικο, να έχει χρησθεί εκπρόσωπος της Βουλής. Είναι ύβρις, ακραία πρόκληση. Προκαλείτε τη Βουλή, δεν έπρεπε καν να είναι βουλευτής ο κ. Καραμανλής, τον κατεβάσατε υποψήφιο για να τον ξεπλύνετε», υποστήριξε -ανάμεσα στα άλλα- η κυρία Κωνσταντοπούλου, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες της κατά της κυβέρνησης για «απαράδεκτη προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών».

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης, αντέτεινε ότι «δεν έχει όρια το μέγεθος της υποκρισίας της κυρίας Κωνσταντοπούλου», ενώ την κατηγόρησε ότι υιοθετεί όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που διακινούνται και τα οποία δεν έχουν καμία βάση αλήθειας, «παριστάνοντας τον ιεροκήρυκα, όχι όμως από αλτρουισμό για τα θύματα των Τεμπών αλλά για το προσωπικό της συμφέρον, παίζοντας παιχνίδια με τον ανθρώπινο πόνο».

«Εσείς θέλετε να γίνεται γενικός εισαγγελέας. Δεν έχετε διοριστεί δικαστής. Ο κ. Καραμανλής είναι εκλεγμένος βουλευτής και θα είναι εκπρόσωπος στον νομό που οι συμπολίτες του τον εξέλεξαν. Δεν θα σας δώσουν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Αν θέλετε να το παίξετε Ροβεσπιέρος πρέπει να είστε μαζεμένη όταν συμβαίνουν ανθρώπινες τραγωδίες. Ποια νομίζετε ότι είστε; Πρέπει να ντρέπεστε. Κοιμάστε και ξυπνάτε και φαντασιώνεστε ότι είστε ο Ροβιεσπέρος », είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ηρεμήστε, αφήστε αυτού τους είδους τις προκλητικές συμπεριφορές και τα νταηλίκια. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκφοβίσετε εμένα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας με τις γνωστές σας ύβρεις. Εγώ θα επιμένω, όσο και αν ουρλιάζετε, να ζητώ λογοδοσία και να εκπροσωπούμε τους πολίτες που ζητούν λογοδοσία, αλήθεια και δικαιοσύνη. Όσο και να ουρλιάζετε δεν μπορεί να καλύψετε την βοούσα ευθύνη σας για το έγκλημα των Τεμπών», απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, καταλογίζοντας στον κ. Γεωργιάδη «μπούλινγκ και σεξιστική συμπεριφορά» εναντίον της.

«Σταματήστε να κάνετε εσείς μπούλινγκ. Έρχεστε εδώ και μεταφέρετε όλες τις θεωρίες περί συγκάλυψης. Η διαδικασία προχωράει ταχύτατα και το ποιος θα πάει στο δικαστήριο δεν το αποφασίζετε εσείς. Το αποφασίζει η νόμιμη συνταγματική τάξη της ελληνικής Πολιτείας. Άρα δεν θα ονομάσετε εσείς ποιοί είναι κατηγορούμενοι και ποιοι δεν είναι, γιατί δεν είναι δικιά σας δουλειά», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *