«Μαλλιά κουβάρια» στην Ελληνική Λύση μετά τη διαγραφή του Παύλου Σαράκη – «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου» δηλώνει ο βουλευτής


Άνω κάτω έχει γίνει η Ελληνική Λύση μετά την απόφαση να τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης με επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλα.


Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο και στην Ολομέλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Τι απάντησε ο Παύλος Σαράκης

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής.


«Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται», δήλωσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *