Μάκης Βορίδης: «Πολιτική δέσμευση η υποβολή των πόθεν έσχες της κυβέρνησης έως 30/6 – Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής και με το προηγούμενο σύστημα – Ελπίζουμε ότι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα»

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο στις επικρίσεις που δέχθηκε η ρύθμιση για τo πόθεν έσχες, όπως αυτή προωθήθηκε με χθεσινή τροπολογία.


Ο Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε ότι όλα τα μέλη τηες κυβέρνησης θα υποβάλουν δηλώσεις πόθεν έσχες στις 30/6, επεσήμανε ότι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής, για τα πολιτικά πρόσωπα, με το προηγούμενο σύστημα και διαμήνυσε προς τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ελπίζουμε ότι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα».

Αναλυτικά ο Μάκης Βορίδης είπε:

«Επειδή δεν θέλουμε να μένει καμία σκιά, ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβερνήσεως θα υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες στις 30/6 τρέχοντος έτους. Θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα μέλη της κυβερνήσεως, για τον πρωθυπουργό και αποτελεί πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα υποβληθούν οι δηλώσεις πόθεν έσχες της κυβέρνησης στις 30/6.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποβολής, για τα πολιτικά πρόσωπα, με το προηγούμενο σύστημα.


Ελπίζουμε ότι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, ώστε όλα να είναι καθαρά και να μην υπάρχει κανένα ζήτημα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *