Κλιμάκιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά –  Μήνυμα Όλγας Κεφαλογιάννη για τις ευρωεκλογές: « Στις 9η Ιουνίου ψηφίζουμε  για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει»

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την Υπουργό Τουρισμού, βουλευτή Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κεφαλονιά.


Η κυρία Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας όπου συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο και  το Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή, παρουσία φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συναντήθηκε, επίσης, με την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή, παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επισκέφθηκε και το Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας «Ορεάλιος Γη».

Η κυρία Κεφαλογιάννη συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Μύρωνας Φλουρής, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Ζήκος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής, οι Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρης Κουρής και Ελένη Παπαναστασάτου, οι Δήμαρχοι Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και Σάμης Παναγής Δρακουλόγκωνας, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης και Σπύρος Σαμούρης.

Στην εισήγησή της, η Υπουργός Τουρισμού έκανε ευρεία αναφορά στις δράσεις τις νομοθετικές παρεμβάσεις και τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης επισημαίνοντας: «Όλα αυτά θα συμβάλλουν στην προώθηση μιας βιώσιμης και ισόρροπης τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των προορισμών μας. Μπορούμε να επενδύσουμε και να αναπτύξουμε τις ειδικές μορφές τουρισμού, όπως το yachting, τον καταδυτικό και αλιευτικό τουρισμό, τον οινοτουρισμό, αλλά και τον θρησκευτικό τουρισμό. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το χώρο και το χρόνο για την τουριστική ανάπτυξη, μέσω των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ο τουριστικός σχεδιασμός να γίνεται με τις περιφέρειες και τους δήμους».

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος της επίσκεψης, η κυρία Κεφαλογιάννη ανέφερε:


«Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου ψηφίζουμε  για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε τις μεγάλες μάχες, όπως τις δώσαμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την περασμένη πενταετία. Μάχες τις οποίες κερδίσαμε και μας επέτρεψαν να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μία χώρα η οποία έχει μία από τις υψηλότερες επιδόσεις και τις πιο δυναμικές οικονομίες ως προς τον ρυθμό ανάπτυξης, σε μία χώρα η οποία σήμερα στέκεται και μιλάει με αξιοπιστία».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *