Κασσελάκης: Μπαράζ συναντήσεων με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιους βάζει σε θέσεις κλειδιά

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε ήδη κύκλο επαφών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά τα πρόσωπα που θεωρεί κατάλληλα.


Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συντάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχεισειρά συναντήσεων με κομματικά στελέχη, αλλά και με κομβικά πρόσωπα για τη στελέχωση του κόμματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr ο Στέφανος Κασσελάκης είδε τον Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε συζήτηση και τον Νίκο Παππά.

Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ επίκεινται οι αλλαγές στην βασική «ομάδα κρούσης», στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει και ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου Ενέργειας Νικόλας Φαραντούρης, με μακρά ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διάταξη του κόμματος στη Βουλή διατηρείται αμετάβλητη, καθώς παραμένουν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη.


Ωστόσο, για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η Βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου, ενώ για τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προορίζεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Θέση Διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο εξ’ απορρήτων του νέου προέδρου, δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, ενώ εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος φαίνεται να αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *