Ημέρα διπλής χαράς για τον Άδωνι Γεωργιάδη


Ημέρα διπλής χαράς είναι η σημερινή για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας έχει γενέθλια ο γιος του Αθανάσιος Περσέας, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 2005, αλλά παράλληλα, γιορτάζει 17 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα βουλευτικά έδρανα, μπαίνοντας αισίως στον 18ο χρόνο.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Σήμερα έχω διπλά Γενέθλια τα πρώτα ασφαλώς πολύ πιο σημαντικά από το δεύτερα.

-16 Σεπτεμβρίου 2005 είναι η μέρα που άλλαξε η ζωή μου για πάντα. Διότι αλλάζει η ζωή κάθε ανθρώπου από την ώρα που γίνεται γονέας. Μία συγγραφέας είχε γράψει ότι: «η απόφαση να κάνεις παιδί είναι η σοβαρότερη απόφαση που μπορείς να λάβεις στην ζωή σου, στην πραγματικότητα αποφασίζεις ότι πλέον η καρδιά σου θα κτυπάει σε ένα άλλο σώμα…», για μένα λοιπόν η γέννηση του γιου μου του Αθανασίου/Περσέα τότε άλλαξε την ζωή μου και η ευτυχία μου ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στην ζωή μας και ο δεύτερος γιος μας με την @ManolidouE ο Αναστάσιος/Αλκαίος. Σήμερα λοιπόν ο Περσέας μου έκλεισε τα 19 και μπαίνει στα 20 του χρόνια και τον καμαρώνω όσο δεν φαντάζεστε.

-16 Σεπτεμβρίου 2007 ήταν η μέρα που ο Ελληνικός Λαός με εμπιστεύθηκε και με εξέλεξε για πρώτη φορά βουλευτή της Β´ Αθηνών, τότε με τον ΛΑόΣ.


Σήμερα λοιπόν αισίως κλείνω τα 17 συναπτά έτη ως βουλευτής και εισέρχομαι στο 18ο έτος της Κοινοβουλευτικής μου παρουσίας, καθώς έκτοτε σε όλες τις ενδιάμεσες εκλογικές αναμετρήσεις, οι εκλογείς πάντα ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Γράφω το κόμμα με το οποίο εξελέγην για πρώτη φορά βουλευτής καθώς μου προκαλούσε και μου προκαλεί πάντα μεγάλη εντύπωση, πώς αρκετοί πολιτικοί δεν θέλουν να θυμούνται το πολιτικό τους παρελθόν, ειδικά εάν δεν ταιριάζει με το πολιτικό τους παρόν. Εγώ αντιθέτως θέλω πάντα να θυμάμαι ποιος είμαι, από που ξεκίνησα και που βρίσκομαι. Και φυσικά να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για όσους με βοήθησαν να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, βουλευτής Βόρειας Αθήνας, Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Υγείας της Ελλάδος, όλες οι θέσεις απίστευτα τιμητικές για μένα. Ευγνωμονώ λοιπόν πρώτα τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευκαιρία που μου έδωσε τότε, τον @saaras_antonis για την πόρτα που μου άνοιξε και τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τον @kmitsotakis  για την σταθερή και διαχρονική του Εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα που στην πραγματικότητα γνωριστήκαμε.

Δεσμεύομαι να κάνω πάντα όσα περισσότερα μπορώ για να τιμώ την Εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με στήριζαν και με στηρίζουν.

Να είστε καλά και να χαίρεστε και εσείς τις οικογένειές σας».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *