Η αποχή των γιατρών από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στους πολίτες – Λύνει προς όφελος της κοινωνίας το καυτό θέμα των εφημεριών ο Άδωνις Γεωργιάδης


Η απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να μην εκτελούν ηλεκτρονική συνταγογράφηση προκαλεί τεράστια προβλήματα σε εκατομμύρια πολιτών σε μια κρίσιμη περίοδο που η πολιτεία δια του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προσπαθεί να λύσει χρόνια προβλήματα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.


Θα περίμενε κανείς πως οι γιατροί θα συνέδραμαν τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες το Εθνικό Σύστημα Υγείας σπεύδοντας να το ενισχύσουν στο καυτό θέμα των εφημεριών μέχρι να μπορέσει το υπουργείο Υγείας να λύσει δια παντός το πρόβλημα της υποστελέχωσης περιφερειακών νοσοκομείων.

Ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης με ταχύτατες ενέργειες κατάφερε να διευθετήσει τα περισσότερα εκ των υφιστάμενων προβλημάτων ενώ τις προσεχείς μέρες θα λυθεί οριστικά και το πρόβλημα στο νοσοκομείο της Κω.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η διάταξη που έφερε ο υπουργός στη Βουλή για την  ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας από ιδιώτες ιατρούς όταν υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία έχει προσωρινό χαρακτήρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *