H επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε περιοχές στα Γρεβενά και σε Σιάτιστα και Κοζάνη – Η ξεχωριστή συνάντηση με την 96χρονη γιαγια Δέσποινα και το μήνυμα ενότητας εν όψει ευρωκλογών

Ο Άδωνις Γεωργιάδη που πραγματοποιεί περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία εν όψει των ευρωεκλογών, επισκέφθηκε σήμερα (27.5.2024) περιοχές στα Γρεβενά όπου είχε ξεχωριστή συνάντηση με την 96χρονη γιαγιά Δέσποινα, ενώ πήγε και σε Σιάτιστα και Κοζάνη.


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε και το απαραίτημο μήνυμα ενότητας εν όψει ευρωκλογών.

Σε ανάρτησή του για την επίσκεψη στα Γρεβενά ο υπουργός Υγείας ανέφερε:

Στην συνέχεια επισκέφθηκα δύο καταπληκτικά χωριά των Γρεβενών, την Κιβωτό και τον Άγιο Γεώργιο. Στην Κιβωτό με περίμενε αρκετός κόσμος αλλά ξεχώρισα την 96 χρονών Δέσποινα, που μου έδειξε τον κήπο που φροντίζει μόνη της ακόμη και σήμερα. Στον Άγιο Γεώργιο συναντήσαμε κυριολεκτικά το μισό χωριό. Είναι η καταγωγή του νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου προστάτου της Προεδρικής Φρουράς, αλλά και του Αντιγόνου του Στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Απίθανο μέρος, ανάψαμε κεράκι στην εκκλησία του Νεομάρτυρος και ο κόσμος πραγματικά με αγκάλιασε τους ευχαριστώ!

Σε άλλη ανάρτησή του για την επίσκεψή του σε Σιάτιστα και Κοζάνη τόνισε:


Στην συνέχεια πήγαμε στο Νομό Κοζάνης στη Σιάτιστα στο Δημαρχείο και μετά στο Δημαρχείο Κοζάνης και μετά στην ΔΕΕΠ όπου συνομίλησα με όλα τα κομματικά μας στελέχη. Το παρόν εκεί έδωσε και ο νυν και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδης και Κασαπίδης. Ενότητα από την κορυφή έως την βάση στην Δυτική Μακεδονία για τη νίκη της παράταξης στις Ευρωεκλογές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *