Επίσκεψη Βασίλη Σπανάκη στην Αίγινα: «Θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων των αυτοδιοικητικών για να λύσουμε από κοινού προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες»

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη, ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης, όπου με τον δήμαρχο Ιωάννη Ζορμπά και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Πτερούδη έκαναν αυτοψία στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση Σκοτεινή και στο σημείο λειοτεμαχισμού κλαδεμάτων στη θέση Μπαρού.


Ο υφυπουργός, κατά την πρώτη επίσκεψή του μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, συνομίλησε με εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο και συνάντησε αντιδημάρχους και εργαζομένους όλων των Υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του ο υφυπουργός διαβεβαίωσε τόσο τον Δήμο Αίγινας όσο και τους υπόλοιπους δήμους της χώρας, ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Τα προβλήματα των δήμων είναι προβλήματα των πολιτών. Θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων των αυτοδιοικητικών για να λύσουμε από κοινού προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, γιατί οι δήμοι σήμερα καλούνται να καλύψουν αυξημένες ανάγκες», πρόσθεσε ο κ. Σπανάκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *