Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Παστέρ πραγματοποίησε η Ζωή Ράπτη: «Στηρίζουμε το ερευνητικό κέντρο και με πόρους 25 εκατομμυρίων ευρώ»


Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Παστέρ πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη. Όπως σημειώνει η υφυπουργός σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «στο υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουμε το ερευνητικό αυτό κέντρο και με πόρους 25 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφαλίσαμε από το Ταμείο Ανάκαμψης, τόσο για την προμήθεια εξοπλισμού, όσο και για την κατασκευή νέου κτηρίου».


Συγκεκριμένα στην ανάρτηση, αναφέρει η κυρία Ράπτη:

«Σήμερα επισκέφτηκα το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ μαζί με τον γενικό γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Τάσο Γαϊτάνη.

Το Ινστιτούτο λειτουργεί στη χώρα μας από το 1920, είναι μέλος του διεθνούς δικτύου των Ινστιτούτων Παστέρ, που βρίσκεται σε όλο τον κόσμο και αποτελεί έναν εθνικό πυλώνα για τη δημόσια υγεία αφού ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη και την προμήθεια την παραγωγή εμβολίων.

Είναι γνωστή άλλωστε η στήριξη από πλευράς του της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.


Στο υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουμε το ερευνητικό αυτό κέντρο και με πόρους 25 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφαλίσαμε από το Ταμείο Ανάκαμψης, τόσο για την προμήθεια εξοπλισμού, όσο και για την κατασκευή νέου κτηρίου.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και καλή επιτυχία στο έργο τους».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *