Επανεκλογή Ν. Ανδρουλάκη: Η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ


Την παρουσία του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανανέωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών με ποσοστό 59,9% έναντι 40,1 του Χάρη Δούκα, σε μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 214.000 ψηφοφόροι, μειωμένοι σε σχέση με τις 303.000 της πρώτης αναμέτρησης.


Για τον κ. Ανδρουλάκη, η επόμενη ημέρα στην ηγεσία του κόμματος περιλαμβάνει τις αλλαγές που θεωρεί πως πρέπει να γίνουν στο εσωτερικό της παράταξης που αφορούν τη λειτουργία της, αλλά το σημαντικότερο την αύξηση της αντιπολιτευτικής πίεσης, σε μια τρικυμιώδη περίοδο για τον χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

«Έχουμε χρέος να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ συνεχάρη τους συνυποψηφίους του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι μαζί στην πρώτη γραμμή τα επόμενα χρόνια.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι κινήσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την αξιοποίηση ή μη των συνυποψηφίων του στο κόμμα και δη του κ. Γερουλάνου και της κ. Διαμαντοπούλου που φέρουν τα αξιοσημείωτα ποσοστά τους από τον πρώτο γύρο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *