Ενημερωτική συνάντηση στη Λάρισα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας την Παρασκευή


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον Daniel, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της κυβέρνησης.


Θέμα της συνάντησης, «Από την Αποκατάσταση στην Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας» με τους Κώστα Τσιάρα, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θανάση Κοντογεώργη, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Νικόλαο Ταχιάο, υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Κέλλα, υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστο Τριαντόπουλο, υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Εύη Δραμαλιώτη, γ.γ. Συντονισμού, Γεώργιο Στρατάκο, γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επίσης Δημήτρη Κουρέτα, περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Ανδρέα Λυκουρέντζο, πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, παραγωγικοί και αγροτικοί φορείς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί ο απολογισμός των δράσεων αποκατάστασης και προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, στην αίθουσα του Νέου Διοικητηρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *