«Εκτός τόπου και χρόνου» απαντά ο Οικονόμου στον Τσίπρα που «βλέπει» εκλογές

Ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την «κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης που μπορεί να επιφέρει σοβαρότατες συνέπειες στην κοινωνική συνοχή και στην λειτουργία της οικονομίας», απέδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη  συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου.


Με αυτά τα δεδομένα, εκτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν αποκλείεται ο κος Μητσοτάκης να επιλέξει να δραπετεύσει άμεσα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για εκλογές πολύ σύντομα και ακόμη πιο έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να βγάλουμε ξανά τη κοινωνία και την οικονομία από μια κρίση που κυβέρνηση της δεξιάς μας κληρονομεί».

«Την ώρα που ο όλος ο πλανήτης ανησυχεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ώρα που η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη γεωπολιτική κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, την ώρα που οι πολίτες αναζητούν σταθερότητα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές που μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να είναι και διπλές. Είναι, κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη ώρα, χρειάζεται αρραγή ενότητα, σταθερότητα και αποφασιστικότητα» απαντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *