Χατζηδάκης σε Κωνσταντοπούλου για παρακολουθήσεις: Όποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα να δει τις τοποθετήσεις μου στην Ολομέλεια


Με την επίκληση των επίσημων τοποθετήσεών του από την Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα των παρακολουθήσεων, απάντησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον κάλεσε εκ νέου να πάρει θέση για το ζήτημα.


«Έχω τοποθετηθεί δεκάδες φορές στην Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα των παρακολουθήσεων και όποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα και τον ιδιωτικό μου χώρο, μπορεί να ανατρέξει στα πρακτικά για τις τοποθετήσεις μου. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο», είπε ο Κ. Χατζηδάκης, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε από αυτόν να απαντήσει ποιες ενέργειες έχει κάνει για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και το predator και πώς εξασφαλίζει ότι σήμερα δεν είναι εκβιαζόμενος.

Καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταλόγισε στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών ότι απουσιάζει από τη Βουλή από τις 31 Ιουλίου που η ίδια του απηύθυνε ερώτηση για το ανακοινωθέν της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε σε σκωπτικό τόνο ότι ήταν μεν στην Αθήνα τον Αύγουστο, τον πληροφόρησαν όμως ότι η Βουλή ήταν κλειστή.

«Τις περισσότερες ημέρες του Αυγούστου, ήμουν στην Αθήνα και στο υπουργείο Οικονομικών. Κάποιοι μου είπαν ότι η Βουλή ήταν κλειστή. Τώρα μαθαίνω ότι η Βουλή ήταν ανοιχτή και εγώ προφανώς κρυβόμουν και δεν ήρθα εδώ. Επίσης πληροφορούμαι ότι έπρεπε να υποκαταστήσω τον κ. Παπαθανάση, που είναι αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τις δημόσιες επενδύσεις στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες επενδύσεις. Αυτά είναι χρήσιμα πράγματα. Όσο μεγαλώνει κανείς μαθαίνει. Ευχαριστώ για την ενημέρωση».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *