Άμεση και ξεκάθαρη παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη στα fake news για τα σκιαγραφικά για τον καρκίνο: «Θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη»

Ο πόλεμος λάσπης μέσω fake news από… γνωστούς αγνώστους που δέχεται η κυβέρνηση και στην εν λόγω περίπτωση ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει τελειωμό, αλλά το κυβερνών κόμμα και ο υπουργός Υγείας δεν πτοούνται με τίποτα.


Στα social media και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο με… καραμπινάτα fake news που μάλιστα θίγουν το πιο ευαίσθητο θέμα, την υγεία. Μάλιστα έχει να κάνει με τις περιπτώσεις ανθρώπων που δίνουν την πιο μεγάλη μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο.

Στο βίντεο τονίζεται ότι με απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη το φάρμακα για το σκιαγραφικό για τον καρκίνο δεν θα το καλύπτει ο ΕΟΠΥ, αλλά θα το πληρώνει 100 ευρώ ο κάθε ασθενής.

Η απάντηση του υπουργού Υγείας ήταν άμεση και ξεκάθαρη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ψέματα, τίνισε ότι όλα ταβσκιαγραφικά αποζημιώνονται απο τον ΕΟΠΥ και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε:


Το σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί είναι παντελώς ψευδές! Ντρέπομαι που κάποιοι για να πλήξουν την Κυβέρνηση διαδίδουν τέτοια πράγματα. Όλα τα σκιαγραφικά αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ κανονικά. Από εδώ και μπρος για Fake News που προκαλούν βάσιμη ανησυχία στον κόσμο και που μπορεί να διαδίδονται για να εξαπατήσουν κάποιους θα υπάρχει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *