Άδωνις Γεωργιάδης: Το ρεσιτάλ του στον ΑΝΤ1 και το πως έκανε τους συνδικαλιστές της Υγείας να παραδεχτούν ότι τα πράγματα είναι καλύτερα: «Η μεγαλύτερη μου επιτυχία έναντι της καθιερωμένης μιζέριας»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί έναν πολιτικό που εργάζεται ακούραστα από το πρωί ως το βράδυ (και χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής αυτό), που έχει κάνει τεράστιο έργο σε όποιο πόστο κι αν βρέθηκε. Μα αποτελεί κι έναν πολιτικό πάντα καλά «διαβασμένο» όταν μιλάει στα media ή όταν έχει απέναντί του «αντιπάλους» που αποδομεί τους εχθρούς του με αδιάψευστα στοιχεία.


Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 όπου παρευρέθηκαν και συνδικαλιστές από τον τομέα της Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας έδωσε «ρεσιτάλ» στον ΑΝΤ1 και έκανε τους συνδικαλιστές της Υγείας να παραδεχτούν ότι τα πράγματα είναι καλύτερα στο ΕΣΥ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο όλο θέμα με ανάρτησή του στα social media, όπου τόνισε ότι η στάση των συνδικαλιστών ήταν: «Ίσως η μεγαλύτερη μου επιτυχία έναντι της καθιερωμένης μιζέριας που διακινούν»

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:


Στην χθεσινή εκπομπή του @NChatzinikolaou είχαν προσκληθεί σχεδόν όλοι οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των διαφόρων κλάδων της Υγείας.

Στον διάλογο μαζί τους, μου δόθηκε η ευκαιρία να τους ρωτήσω, για το εάν στον τομέα τους βλέπουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα ή χειρότερα. Άπαντες, ασχέτως κομματικής ή πολιτικής αντιπαράθεσης μαζί μου, τελικά παραδέχθηκαν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Ίσως η μεγαλύτερη μου επιτυχία έναντι της καθιερωμένης μιζέριας που παραδοσιακά διακινούν.

Ευχαριστώ την @omadaalithias για την ιδέα συνθέσεως αυτού του βίντεο μέσα από μία εκπομπή 2 ωρών! https://youtube.com/watch?v=4wK63U

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *