Άδωνις Γεωργιάδης: «Με την ενεργοποίηση της ΗΔΙΚΑ δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή ενώ η πραγματοποίηση των αιματολογικών εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά με ανάρτησή του στα social media στο νέο τρόπο κλεισίματος των ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις που έλυσαν το πρόβλημα της τεράστιας αναμονής.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι: «Με την ενεργοποίηση της ΗΔΙΚΑ δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή ενώ η πραγματοποίηση των αιματολογικών εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Τον Ιανουάριο που ανέλαβα υπουργός υγείας διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αν το κατόρθωνες οι αναμονές ήταν πάνω από 1 μήνα.

Με την ενεργοποίηση, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της Ηδίκα την 1η Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν τώρα εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή ενώ η πραγματοποίηση των εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν! Προχωράμε, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας για το καλό όλων. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο http://finddoctors.gov.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *