Άδωνις Γεωργιάδης: Από τα Γρεβενά ξεκινάει η περιοδεία του στην Δυτ. Μακεδονία ενόψει ευρωεκλογών – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα βρεθεί στα Γρεβενά, απ’ όπου αρχίζει την περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία, εν όψει ευρωεκλογών.


Στις 10:00 αναμένεται ο κ. Γεωργιάδης να φτάσει στα Γρεβενά, όπου θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, ενώ έπειτα θα πραγματοποιήσει βόλτα στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κιβωτό και τον Άγιο Γεώργιο.

Αργότερα σήμερα, θα βρεθεί στην Κοζάνη, όπου θα επισκεφτεί την Σιάτιστα και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Κοζάνης. Στην συνέχεια θα μεταβεί στον Κρόκο.

Τέλος, θα επισκεφτεί την Πτολεμαΐδα, το Μεσόβουνο Ηρώων και τους Πύργους.

«Πάμε γερά για τις 9 Ιουνίου», έγραψε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας παράλληλα το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας του.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η περιοδεία μου σήμερα στην Δυτική Μακεδονία, εν όψει Ευρωεκλογών, ξεκινά από τα Γρεβενά στις 10:00. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το δείτε εδώ. Πάμε γερά για τις 09 Ιουνίου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *