Άδ. Γεωργιάδης: Θερμά συγχαρητήρια στον συνθέτη Νίκο Ξανθούλη για το έργο «Τα Παπούτσια του Άλλου» – Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της δύναμης της Τέχνης να επιδρά θετικά στην ψυχική υγεία


Ειδική μνεία έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον συνθέτη Νίκο Ξανθούλη για την υλοποίηση του έργου «Τα Παπούτσια του Άλλου».


Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας: «αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της δύναμης της Τέχνης να επιδρά θετικά στην ψυχική υγεία».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θερμά συγχαρητήρια στον συνθέτη Νίκο Ξανθούλη και την ομάδα των εξαιρετικών καλλιτεχνών, που συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου «Τα Παπούτσια του Άλλου». Η πρωτοβουλία αυτή, που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με χρηματοδότης από το Υπουργείο Πολιτισμού, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της δύναμης της Τέχνης να επιδρά θετικά στην ψυχική υγεία.

Ο Νίκος Ξανθούλης και η Μαριβίτα Γραμματικάκη δημιούργησαν ένα έργο γεμάτο ευαισθησία και ενσυναίσθηση, αναδεικνύοντας τη θεραπευτική δύναμη της Τέχνης. Η συμμετοχή επαγγελματιών από την Τέχνη και την Ψυχική Υγεία καταδεικνύει τη σημαντική συμβολή των πολιτιστικών προγραμμάτων στην ψυχική ευημερία.


Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Η επιτυχία τους μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις, που συνδυάζουν την Τέχνη με την κοινωνική προσφορά και την ψυχική υγεία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *