Άδ. Γεωργιάδης: Στήριξη στον Γιάννη Μπρατάκο για την προεδρία του ΕΒΕΑ – «Άνθρωπος με πολύτιμη συνεισφορά σε όποιο πόστο και αν έχει αναλάβει»


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε την στήριξη του στον Γιάννη Μπρατάκο, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕΑ, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία.


«Ο Ιωάννης Μπρατάκος είναι ένας άνθρωπος με πολύτιμη συνεισφορά σε όποιο πόστο και αν έχει αναλάβει. Άνθρωπος του επιχειρείν, αλλά και με μεγάλη πολιτική διαδρομή», γράφει αρχικά σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεωργιάδης και προσθέτει:

«Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν και πάντα η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Μάλιστα, όταν εκείνος ήταν Πρόεδρος του ΕΒΕΑ εγώ ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης (από εκεί είναι και η φωτογραφία αυτή), οπότε γνωρίζω πολύ καλά ότι διαθέτει και γνώσεις αλλά κυρίως όρεξη και δημιουργικότητα για να πάει τον επιχειρηματικό τομέα ακόμα πιο μπροστά».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι έχει πολλά να προσφέρει και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Ο Ιωάννης Μπρατάκος είναι ένας άνθρωπος με πολύτιμη συνεισφορά σε όποιο πόστο και αν έχει αναλάβει. Άνθρωπος του επιχειρείν, αλλά και με μεγάλη πολιτική διαδρομή. Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν και πάντα η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Μάλιστα, όταν εκείνος ήταν Πρόεδρος του ΕΒΕΑ εγώ ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης (από εκεί είναι και η φωτογραφία αυτή), οπότε γνωρίζω πολύ καλά ότι διαθέτει και γνώσεις αλλά κυρίως όρεξη και δημιουργικότητα για να πάει τον επιχειρηματικό τομέα ακόμα πιο μπροστά. Έχει πολλά να προσφέρει και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *