Άδ. Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης υιοθετεί τις εναντίον μου ψευδείς κατηγορίες για να δικαιολογήσει το σεξιστικό παραλήρημα Πολάκη


Την άτυπη ενημέρωση ΣΥΡΙΖΑ η οποία καλεί τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη σχολιάζει ο ίδιος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι «την ίδια ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης για να δικαιολογήσει τα σεξιστικό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη υιοθετεί τις εναντίον μου ψευδείς κατηγορίες, η ΗΔΙΚΑ εκδίδει το ακόλουθο Δελτίο Τύπου που επιβεβαιώνει πλήρως ότι εγώ έλεγα την αλήθεια και ο Πολάκης ψέματα».


Στη συνέχεια παραθέτει το δελτίο Τύπου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

«Κύριε Κασσελάκη η σημερινή ανοχή στον Πολάκη και στο «Βούλωσέ το και κάνε καμμία δουλειά», φράση που αποτυπώνει όλα τα Πατριαρχικά στερεότυπα τα οποία υποτίθεται ότι πολεμά ο Σύριζα. Ντροπή τους αλλά υποκριτές ήταν υποκριτές παραμένουν», καταλήγει ο υπουργός Υγείας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Άτυπη Ενημέρωση ΣΥΡΙΖΑ: «…Συγγνώμη βέβαια οφείλει να ζητήσει και ο Υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, τόσο για τη χθεσινή απόπειρα να αποκλείσει τους ανασφάλιστους από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές, όσο και για τα ψέματα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»… την ίδια ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης για να δικαιολογήσει τα σεξιστικό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη υιοθετεί τις εναντίον μου ψευδείς κατηγορίες, η ΗΔΙΚΑ εκδίδει το ακόλουθο Δελτίο Τύπου που επιβεβαιώνει πλήρως ότι εγώ έλεγα την αλήθεια και ο Πολάκης ψέματα:


«Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας ασφαλιστικής ικανότητας

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και στις 15:00 παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στο υποσύστημα άντλησης της ασφαλιστικής ικανότητας ασθενούς στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Αιτία της δυσλειτουργίας ήταν τεχνικοί λόγοι που συνδέονται με την πρόσφατη αναβάθμιση του Συστήματος Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Η πλήρης λειτουργία του υποσυστήματος άντλησης της ασφαλιστικής ικανότητας αποκαταστάθηκε στις 16 Ιουλίου στις 08:00»…

Κύριε Κασσελάκη η σημερινή ανοχή στον Πολάκη και στο «Βούλωσέ το και κάνε καμμία δουλειά», φράση που αποτυπώνει όλα τα Πατριαρχικά στερεότυπα τα οποία υποτίθεται ότι πολεμά ο Σύριζα. Ντροπή τους αλλά υποκριτές ήταν υποκριτές παραμένουν».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *