Άδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα στην 28η θέση κατάταξης 110 χωρών με τα καλύτερα συστήματα υγείας – Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, αλλά ούτε εκεί που μας κατηγορούν


«Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το CEOWORLD, το οποίο παγκοσμίως θεωρείται αξιόπιστο μέσο, η Ελλάδα βρίσκεται στην 28η θέση σε ένα σύνολο 110 χωρών, σε κατάταξη με τα καλύτερα συστήματα υγείας», αναφέρει αρχικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Κάτω από την Ελλάδα είναι το Λουξεμβούργο, η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Κύπρος και αρκετές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Και αυτό πριν από την μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που είναι εν εξελίξει», συμπληρώνει.

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, αλλά δεν είμαστε και εκεί που μας κατηγορούν», καταλήγει ο υπουργός υγείας, επισυνάπτοντας την έρευνα του CEOWORLD.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το CEOWORLD, το οποίο παγκοσμίως θεωρείται αξιόπιστο μέσο, η Ελλάδα βρίσκεται στην 28η θέση σε ένα σύνολο 110 χωρών, σε κατάταξη με τα καλύτερα συστήματα υγείας. Κάτω από την Ελλάδα είναι το Λουξεμβούργο, η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Κύπρος και αρκετές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Και αυτό πριν από την μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που είναι εν εξελίξει. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, αλλά δεν είμαστε και εκεί που μας κατηγορούν».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *