Άδ. Γεωργιάδης για νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»: Η επιθυμία κάποιων να ρίξουν τον Κυρ. Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο – Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για ένα λειτουργικό και στην υπηρεσία των πολιτών ΕΣΥ


Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» όπου αναφέρεται πως «καλύπτει όσα έγιναν πριν πέντε χρόνια».


Σε ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει:

«Καλημέρα προχθές η εφημερίδα @DimokratiaGr είχε πρωτοσέλιδο στο οποίο εντέχνως δημιουργούσε την εικόνα ότι τώρα, σήμερα, στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» πεθαίνουν παιδιά λόγω της λίστας αναμονής. Αφού απήντησα με στοιχεία ότι το σχετικό έγγραφο ΔΕΝ αναφέρεται στην θητεία μου, αλλά 5 χρόνια πριν στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» επί Σύριζα, τώρα με κατηγορούν ότι «καλύπτω» αυτά που έγιναν πριν από 5 χρόνια…σε κάθε περίπτωση φταίει η παρούσα Κυβέρνηση και φυσικά εγώ προσωπικά. Η επιθυμία κάποιων να ρίξουν τον @kmitsotakis έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ομολογώ.

Εμείς συνεχίζουμε να πράττουμε το καθήκον μας, η λίστα αναμονής στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» έχει μειωθεί στο 1/3 από το παρελθόν, τώρα υπηρετούν οι 15 από τους 17  μονίμους προβλεπομένους αναισθησιολόγους, +1 επικουρικός που αναλαμβάνει υπηρεσία τώρα, σύνολο 16 στους 17.  Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για ένα λειτουργικό και στην υπηρεσία των πολιτών ΕΣΥ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *