Άδ. Γεωργιάδης: Επισκέφθηκε το ναυπηγείο «Νεώριον» στη Σύρο – «Το αισθάνομαι σαν δικό μου, η αγάπη που εισπράττω κάθε φορά από τους εργάτες είναι συγκινητική»


Στο ναυπηγείο «Νεώριον» βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, την Πέμπτη, κατά την επίσκεψη του στη Σύρο.


Συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλήσανε εκεί «για τα μέτρα που έχουν λάβει για την Περιβαλλοντική Αποκατάσταση και Προστασία αλλά και για τις πολλές χορηγίες που κάνει η εταιρία προς το Νοσοκομείο Σύρου».

«Πάντα θυμάμαι πώς το πρωτοείδα το 2011, ένα πραγματικό «νεκροταφείο», πώς το παρέλαβα το 2019 να κρέμεται η επένδυση που είχε δώσει ελπίδες από μία κλωστή κυριολεκτικά και πώς βρήκαμε με την ΟΝΕΞ και τον κ. Πάνο Ξενοκώστα τελικά λύσεις», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ήταν ποτέ δυνατόν να επισκεφθώ την Σύρο και να μην πάω στο Νεώριον; Το Ναυπηγείο αυτό, από την θητεία μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το αισθάνομαι σαν δικό μου και η αγάπη που εισπράττω κάθε φορά από τους εργάτες εκεί είναι συγκινητική. Πάντα θυμάμαι πώς το πρωτοείδα το 2011, ένα πραγματικό «νεκροταφείο», πώς το παρέλαβα το 2019 να κρέμεται η επένδυση που είχε δώσει ελπίδες από μία κλωστή κυριολεκτικά και πώς βρήκαμε με την ΟΝΕΞ και τον κ. Πάνο Ξενοκώστα τελικά λύσεις.

Το Ναυπηγείο πλέον είναι μία ακμαία επιχείρηση που προσφέρει στην Εθνική και στην Τοπική Οικονομία. Το επισκεφθήκαμε λοιπόν με τον Μάριο Θεμιστοκλέους και μιλήσαμε για τα μέτρα που έχουν λάβει για την Περιβαλλοντική Αποκατάσταση και Προστασία αλλά και για τις πολλές χορηγίες που κάνει η εταιρία προς το Νοσοκομείο Σύρου.


Είμαι υπερήφανος πάντως που τόσα πολλά πλοία πλέον αντί να επισκευάζονται στην Τουρκία, επισκευάζονται στην Ελλάδα και αντί να εργάζονται εργάτες εκεί, εργάζονται εργάτες εδώ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *