Skoda: Ανακαλούνται 198 Fabia στην Ελλάδα

Η Skoda, σε συνεργασία με την Kosmocar A.E. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για το μοντέλο Fabia.


Τα επηρεαζόμενα Fabia στη χώρα μας είναι συνολικά 198, ενώ έχουν κατασκευαστεί από το 2022 έως το 2023. Ο λόγος που ξεκίνησε η συγκεκριμένη ανάκληση, σύμφωνα πάντα με την Skoda, είναι ο εντοπισμός μιας απόκλισης κατά την διαδικασία παραγωγής, στην οποία τοποθετήθηκαν αερόσακοι που ενδέχεται να διαρραγούν κατά την ενεργοποίηση και πιθανώς να μην λειτουργούν σωστά.
Οδηγίες για τους ιδιοκτήτες των Skoda Fabia

Διευκρινίζεται πάντως ότι μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, ώστε να προσέλθουν στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή του δικτύου Συνεργατών Service Skoda εταιρείας Kosmocar A.E προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να αντικατασταθεί ο αερόσακος συνοδηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Skoda στο τηλέφωνο 210-9981081 από 09:00 – 18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *