Σείστηκε το ΟΑΚΑ στον ρυθμό των Coldplay – Το καλωσόρισμα στα ελληνικά και το φαντασμαγορικό σόου

Ένα φαντασμαγορικό σόου έδωσαν οι Coldplay στο ΟΑΚΑ, σε μια συναυλία sold out από τις πρώτες ώρες που ανακοινώθηκε, η οποία ίσως να αποτελεί το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς.


Αυτή ήταν η πρώτη από τις δύο συναυλίες των Coldplay και το παρών έδωσαν 60.000 άτομα που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, που άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το διάσημο βρετανικό συγκρότημα. Μάλιστα, ο επικεφαλής του συγκροτήματος, Κρίς Μάρτιν σε ένα όμορφο καλωσόρισμα σε άπταιστα ελληνικά, δήλωσε «ευγνώμων» για το κατάμεστο γήπεδο, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση που «άνοιξε» το γήπεδο, και μίλησε με ωραία λόγια την Ελλάδα, ενώ «ντύθηκε» και με την ελληνική σημαία.

Λίγο μετά τις 21.00, οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί.

Ο κόσμος αψήφισε τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσε τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθει με ένα μπουκάλι νερό, αλλά «αποζημιώθηκε» με ένα υπερθέαμα μουσικής, με χιλιάδες λαμπιόνια να αναβοσβήνουν και να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα, υπό τους ξεχωριστούς ήχους και τις μελωδίες του συγκροτήματος.

Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο ο Κρις Μάρτιν απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα γιατί μερίμνησε για το στέγαστρο, μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, υπουργοί, πολιτικοί, όπως η Νίκη Κεραμέως ο Άκης Σκέρτσος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης, αλλά και καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.


Το συγκρότημα ευχαρίστησε τους χιλιάδες κόσμου που είχαν έρθει από διάφορες χώρες για να δουν τη συναυλία, με τις ευχαριστίες τους να απευθύνονται ταυτόχρονα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θέλουμε έναν κόσμο χωρίς πολέμους με ειρήνη».
Να σημειωθεί, ότι άψογος οικοδεσπότης της μεγάλης συναυλίας, ήταν ο Γενικός Διεθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *