Έφτασε το hit του καλοκαιριού: «Δύσκολος Χαρακτήρας», το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου


Η Ρία Ελληνίδου δηλώνει «Δύσκολος Χαρακτήρας» και… ξεσηκώνει με το ολοκαίνουργιο single της, το οποίο θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι.


Δια χειρός των πολυπλατινένιων δημιουργών Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Το «Δύσκολος Χαρακτήρας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα κεφάτο λαϊκό τραγούδι, με ethnic στοιχεία, που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά της τραγουδίστριας.

Το μουσικό κομμάτι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και δυναμικό music video, με καλοκαιρινή αύρα και τη θετική ενέργεια της ταλαντούχας τραγουδίστριας, το οποίο γυρίστηκε στην «καρδιά» ενός δάσους στο Λιτόχωρο, στις πλαγιές του Ολύμπου.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.


Το «Δύσκολος Χαρακτήρας» είναι το ομότιτλο κομμάτι από το πρώτο studio album της Ρίας Ελληνίδου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, περιλαμβάνοντας 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων ήδη κυκλοφορημένες επιτυχίες της, όπως τα «Σε Κάνω Κέφι», «Πάρε», «Τα Σημάδια» και «Μη Μιλάς», καθώς και νέα κομμάτια.

Παράλληλα, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, στο «Vog Club Athens».

Η Ρία Ελληνίδου αποτελεί μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της νέας γενιάς. Το Oknews είχε προτείνει και τα προηγούμενα τραγούδια της , τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Έφτασε το hit του καλοκαιριού: «Δύσκολος Χαρακτήρας», το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου”