Coldplay: Κυκλοφόρησε το νέο videoclip του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» που γύρισε το εμβληματικό συγκρότημα στο Ηρώδειο – Δείτε το

Βγήκε στο φως το… ελληνικό videoclip του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» των Coldplay. Το βίντεο έχει όχι απλά έντονο, αλλά εξ ολοκλήρου ελληνικό χρώμα, καθώς το συγκρότημα το γύρισε στο Ηρώδειο πρόσφατα κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην χώρα μας για τις δυο εμβληματικές συναυλίες που έδωσαν οι Coldplay εδώ.


Το videoclip του νέου τραγουδιού του συγκροτήματος «Feels Like I’m Falling in Love» έκανε πρεμιέρα σήμερα (1.7.2024).

Οι Coldplay γύρισαν το βίντεο στο Ηρώδειο Θέατρο στις 10  Ιουνίου 2024 με την παρουσία κοινού που προσκάλεσαν μέσω των social media.

Το βίντεο σε ασπρόμαυρο φόντο ξεκινά με μία γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του Chris Martin στη νοηματική γλώσσα. Στη συνέχεια εμφανίζονται όλα τα μέλη του συγκροτήματος να συμμετέχουν σε αυτή τη μετάφραση του τραγουδιού.

Στη συνέχεια, το πλάνο αλλάζει και η κάμερα βρίσκεται στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού.


Οι φανς τραγουδούν, χτυπούν παλαμάκια και στη νοηματική μεταφράζουν με τη σειρά τους το τραγούδι. Στο τέλος του βίντεο με τη βοήθεια drown, το πλάνο κλείνει με την κάμερα να απομακρύνεται και να «ανοίγει» δείχνοντας την εντυπωσιακή Αθήνα κάτω από το φως της σελήνης.


 

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν περίπου 2.500 άτομα που συμμετείχαν στα γυρίσματα.

Οι δυο συναυλίες που έδωσαν οι Coldplay στην Ελλάδα στις 8 και 9 Ιουνίου ήταν  sold out και συνολικά 120.000 άτομα ήταν στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *