Αλέξης Κούγιας: Είμαι ερωτευμένος, έχω μια σχέση τους τελευταίους 8 μήνες


Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».


«Είμαι ερωτευμένος, έχω μια σχέση τους τελευταίους 8 μήνες», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. «Έκοψα την κορτιζόνη κατόπιν εντολής των γιατρών και λόγω της αλλαγής αυτής χάνω κιλά. Μεσολάβησε και μια μικρή ξεκούραση το καλοκαίρι, το οποίο περνάω πάντοτε με τα παιδιά μου», δήλωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ήμουν βέβαιος για αυτό το αποτέλεσμα. Έφτασε η ώρα που εκπαραθύρωσαν τον Στέφανο Κασσελάκη. Νομίζω ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε αυτό το κόμμα. Νομίζω ότι δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από το κόμμα. Ήταν έκπληξη η εκλογή του. Η ελληνική κοινωνία δεν είχε υποστεί ακόμα το σοκ των γάμων των ομοφύλων που προβάλλουν με τέτοιο προκλητικό τρόπο την ομοφυλοφιλία», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι στενές του σχέσεις, και ακολούθως το πώς έγινε πολιτικός. Νομίζω ότι έφτασε στο ταβάνι του όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία», πρόσθεσε.


«Η σάτιρα σίγουρα έχει όρια. Εμένα δεν με έχουν σατιρίσει, μου έχουν κάνει bullying. Επί 8 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μού έκανε bullying γιατί πουλάω. Αυτό δεν είναι σάτιρα. Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *