Βύθιση ιστιοφόρου στη Σικελία: Αγωνία για τους αγνοούμενους – Ανάμεσα τους ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International


Σε θρίλερ στη Σικελία έχουν εξελιχθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων από το ναυάγιο του ιστιοφόρου γιοτ ανοικτά του Παλέρμο.


Ανάμεσα στους αγννούμενους βρίσκεται ο Bρετανός επιχειρηματία τεχνολογίας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του Χάνα Λιντς, όπως έγινε γνωστό.

Επίσης, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, φαίνεται να είναι μεταξύ των αγνοουμένων μετά τη βύθιση του σκάφους στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, δήλωσε Ιταλός αξιωματούχος.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στη Σικελία, δήλωσε ότι ο Μπλούμερ και ο Chris Morvillo, δικηγόρος στην Clifford Chance, είναι μεταξύ των έξι αγνοουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι το υπό βρετανική σημαία Bayesian, ένα ιστιοφόρο 56 μέτρων, μετέφερε 22 άτομα και ήταν αγκυροβολημένο λίγο έξω από την ακτή κοντά στο λιμάνι του Porticello όταν χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ιταλική ακτοφυλακή.


Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός άνδρα, ο οποίος ήταν ο σεφ του πλοίου. Η ακτοφυλακή δήλωσε ότι οι αγνοούμενοι είχαν βρετανική, αμερικανική και καναδική υπηκοότητα.

Δεκαπέντε άτομα διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Lynch, Angela Bacares, ιδιοκτήτρια του σκάφους, και ένα κοριτσάκι ενός έτους που σώθηκε από τη μητέρα του.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου τα ξημερώματα. Αναμένονται οι σπηλαιοδύτες από άλλες περιφέρειες ώστε να πλησιάσουν το ναυάγιο στον βυθό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *