Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα με λεκτικό ολίσθημα: «Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα ως η πρώτη μαύρη γυναίκα στο πλευρό ενός μαύρου προέδρου»

Ο Τζό Μπάιντεν βρίσκει σχεδόν καθημερινά τρόπους να μπαίνει στο στόχαστρο των ΜΜΕ για τους λάθος λόγους. Λίγα 24ωρα μετά την καταστροφική του επίδοση εμφάνιση στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της  μετά από μια σειρά λεκτικών σφαλμάτων κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.


Σε μια αξιοσημείωτη γκάφα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Μπάιντεν δήλωσε «περήφανος που ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε με μαύρο πρόεδρο», μπερδεύοντας τον εαυτό του με την Καμάλα Χάρις, την σημερινή Αντιπρόεδρο, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Wurd της Φιλαδέλφειας ως μέρος των εορτασμών της 4ης Ιουλίου, όταν μίλησε να μιλάει για τα επιτεύγματά του. Θέλοντας να τονίσει την ιστορική σημασία της εκλογής της Καμάλα Χάρις ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπάιντεν κατέληξε να μπερδέψει τα πρόσωπα και τις θητείες.

Αυτή η νέα γκάφα αυξάνει και πάλι τις ανησυχίες για τις διανοητικές και πνευματικές ικανότητες του αμερικανού προέδρου, ενώ απόψε ετοιμάζεται να δώσει μία «υψηλού ρίσκου» τηλεοπτική συνέντευξη, χωρίς υποβολέα στον Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *