Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις γυναίκες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Τζέσικα Άλμπα – Θα συμμετάσχουν σε εκστρατεία για την στήριξή της στην Αριζόνα


Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ προειδοποίησε ενόψει μιας συγκέντρωσης των “Μαμάδων για την Χάρις”, σε ένα καφέ στο Τούσον της Αριζόνα: να είσαι έτοιμη να δεις περισσότερες διασημότητες του Χόλιγουντ που θα έρθουν στην πολιτεία σου να μιλήσουν για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.


“Η Τζέσικα Άλμπα, η Κέι Ουάσινγκτον–συνάδελφοι και φίλες μου–θα είναι εδώ αύριο. Όλες μαζί θα περιοδεύσουμε και θα σας τρελάνουμε. Είμαι βέβαιη ότι είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Δεν θέλεις καν να ανοίξεις την τηλεόραση. Ξέχωρα από αυτά, είναι στ’ αλήθεια τόσο σημαντικό”, είπε η Γκάρνερ παραδεχόμενη τα γραπτά μηνύματα, τα τηλεοπτικά σποτ, την ψηφοθηρία και τις άλλες προσπάθειες σε μια από τις επτά κρίσιμες πολιτείες που θα κρίνουν αν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι η Δημοκρατική Κάμαλα Χάρις ή ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ.

Διάσημοι υποστηρικτές της Χάρις, όπως η Γκάρνερ, έχουν ταχθεί στην προσπάθεια κινητοποίησης των ψηφοφόρων ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. Μια εβδομάδα μετά τη στάση που έκανα στην Αριζόνα, η Γκάρνερ πήγε στην Πενσιλβάνια να μιλήσει υπέρ της Χάρις και σχεδιάζει να επισκεφθεί και τη Νεβάδα.

Όταν οι διασημότητες του Χόλιγουντ θέλουν να πραγματοποιήσουν εκστρατεία υπέρ κάποιου υποψηφίου, οι υπεύθυνοι πολιτικής στρατηγικής τους προτρέπουν να επισκέπτονται μέρη με τα οποία έχουν προσωπική σχέση και να μιλάνε για θέματα με τα οποία έχουν ασχοληθεί.

Επίσης τους καλούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με γνωστά πολιτικά πρόσωπα.


Στην περίπτωση της Γκάρνερ, συνεργάστηκε με την πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και στη συνέχεια πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ επί κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα, την Σούζαν Ράις, και η ηθοποιός μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν οι γονείς της στην Αριζόνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *