Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Πήγε σε ζαχαροπλαστείο της Κωνσταντινούπολης και τους κούφανε όλους, καθώς παρήγγειλε ελληνικό φραπέ


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι φαν του ελληνικότατου φραπε. Και αυτό μάλιστα το έδειξε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος με τον πιο εμφατικό τρόπο.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε χθες (18.09.2024) σε ζαχαροπλαστείο της Κωνσταντινούπολης. Η εμφάνισή του έγινε ξαφνικά. Από το πουθενά μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο με τη φρουρά, αλλά και κάμερες που ήταν μαζί του.

Η υπάλληλος του μαγαζιού που δεν περίμενε την προεδρική επίσκεψη, έπαθε φυσικά σοκ όταν είδε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φάντη μπαστούνι μπροστά της. Στη συνέχεια η έκπληξή της έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας της ζήτησε να του φτιάξει έναν φραπέ!

Η υπάλληλος υπάκουσε στην παραγγελία, και πράγματι του έφερε να πιει τον φραπέ του – γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Τούρκους δημοσιογράφους.

Ο  αστικός μύθος λέει ότι η δημιουργία του φραπέ ήταν τυχαία και συνέβη κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη το 1957.


Ο αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας Nestlé στην Ελλάδα Γιάννης Δρίτσας παρουσίαζε ένα νέο προϊόν για παιδιά, ένα σοκολατούχο ρόφημα, που παρασκευαζόταν στιγμιαία αναμιγνύοντάς το με γάλα και χτυπώντας το με σέικερ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *