Ο Κριστ Νοβοσέλιτς, μπασίστας των θρυλικών Nirvana θέλει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Μετά τον μυθικό Άλις Κούπερ, άλλος ένας μουσικός ονειρεύεται να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Το ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των Nirvana, Κριστ Νοβοσέλιτς ξεκίνησε πρόσφατα εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.


Σύμφωνα με τον Νοβοσέλιτς, η υποψηφιότητα για την κούρσα για την προεδρία και η διοργάνωση συνεδρίων αποτελούν μέρος των απαιτήσεων ώστε το κόμμα του Cascade Party του στην Ουάσιγκτον να αναγνωριστεί από την πολιτεία.

«Ήμουν πάντα λάτρης της μουσικής» είπε ο συνιδρυτής των Nirvana. «Ακουγα κασέτες με τον μπαμπά μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και άκουγα όλη την υπέροχη ροκ εν ρολ μουσική» είπε σε συνέντευξή του στο CBS.

«Μετά άρχισα να γράφω μουσική και αργότερα ξεκινήσαμε αυτό το συγκρότημα, και λεγόταν “Nirvana” και θέλαμε απλώς να κάνουμε μουσική. Πήραμε τις επιρροές, με τις οποίες μεγαλώσαμε και φτιάξαμε αυτό το νέο είδος μουσικής» σημείωσε.

Ο Νοβοσέλιτς είπε ότι η ιστορία των Nirvana αντικατοπτρίζει τους στόχους του νέου του Cascade Party στην Ουάσιγκτον. «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, προσπαθούμε να γίνουμε επιδραστικοί, προσπαθούμε να πρωτοπορήσουμε» ανέφερε.


Ο Νοβόσελιτς είπε ότι είναι ο πρόεδρος του κόμματος και μέρος των απαιτήσεων για να γίνει ένα κόμμα είναι να φιλοξενεί συνέδρια. Για να προσελκύσει κόσμο σε αυτά αξιοποίησε τα μέσα του και ξεκίνησε το νέο συγκρότημα.


«Χρειάζεται να συγκεντρώσουμε 1.000 έγκυρες υπογραφές για να χαρακτηριστούμε πραγματικό κόμμα, επομένως αυτές οι συναυλίες είναι στην πραγματικότητα πολιτικά συνέδρια, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξουν σχεδόν καθόλου ομιλίες από τη σκηνή» ανέφερε ο Νοβόσελιτς. «Δεν πρόκειται να πάμε εκεί πάνω και να τσακίσουμε τους ανθρώπους με ρητορική» εξήγησε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *