Ναυάγιο στη Σικελία: Ανασύρθηκε από το βυθισμένο γιοτ και η σορός του Μάικ Λιντς – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον έκτο αγνοούμενο


Τραγική κατάληξη για την εορταστική κρουαζιέρα του μεγιστάνα Μάικ Λιντς στη Μεσόγειο, με το γιοτ Bayesian να βυθίζεται ανοικτά του Παλέρμο της Σικελίας.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ιταλική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι τα σώματα όλων των αγνοουμένων ανδρών έχουν πλέον ανασυρθεί από το ναυάγιο του Bayesian, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτόν τον θάνατο του βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς.

Πλέον στο βυθισμένο σκάφος παραμένει παγιδευμένο το πτώμα μίας γυναίκας και, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για την κόρη του Μάικ Λιντς Χάνα.

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, οι δύτες ανέσυραν και τον πέμπτο νεκρό από τους έξι αγνοούμενους στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian ανοικτά του Πορτιτσέλο στην Σικελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για τον Μάικ Λίντς.

Την Τετάρτη οι δύτες είχαν ανασύρει τέσσερα πτώματα από το βυθισμένο σκάφος. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Παλέρμο. Δεν έχουν αναγνωρισθεί επισήμως.


Νωρίς το πρωί επαναλήφθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του τελευταίου νεκρού που παραμένει παγιδευμένος στο ναυαγισμένο γιοτ και, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για την 18χρονη κόρη του Μάικ Λιντς Χάνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *