Μακελειό στη Βρετανία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας τριπλής δολοφονία με βαλλίστρα στο Λονδίνο


Μετά από ανθρωποκυνηγητό, η βρετανική αστυνομία συνέλαβε χθες το βράδυ το φερόμενο δράστη της  τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα της συζύγου και των δύο κορών ενός δημοσιογράφου του BBC.


Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην στρατιωτικό Κάιλ Κλίφορντ, του οποίου η αναζήτηση ξεκίνησε από το απόγευμα της Τρίτης, όταν η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι στον οικισμό Μπούσυ, βόρεια του Λονδίνου, όπου εντοπίστηκαν τρεις σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες: η 61χρονη Κάρολ Χαντ, σύζυγος του σχολιαστή ιπποδρομιών του BBC, Τζον Χαντ, και οι κόρες τους, Χάννα Χαντ, 28 ετών, και Λουίζ Χαντ, 25 ετών, οι οποίες αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Ο Κλίφορντ εντοπίστηκε τραυματισμένος σε νεκροταφείο έξω από τον οικισμό Ένφιλντ του Βόρειου Λονδίνου το απόγευμα της Τετάρτης, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της κομητείας του Χέρτφορντσάιρ, όπου ανήκει το Μπούσυ.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το Sky News, εργαζόταν ως σεκιούριτι σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, ενώ γείτονες που τον γνώριζαν στην περιοχή του Ένφιλντ τον περιέγραψαν ως «καλό παιδί» και ότι «πάντα φαινόταν φυσιολογικός».

Όπως περιέγραψαν γείτονες της οικογένειας του αθλητικού σχολιαστή του BBC Τζον Χαντ, άκουσαν κραυγές από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία τις οποίες, εσφαλμένα όπως αποδείχθηκε, πέρασαν για φωνές παιδιού.


Λίγο αργότερα οι κραυγές σταμάτησαν και επικράτησε σιωπή, είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς, με τον 26χρονο να φεύγει από το σπίτι με τη βαλλίστρα στα χέρια.

Σύμφωνα, δε, με τον Guardian, η μια από τις τρεις γυναίκες, φέρεται να πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία πριν ξεψυχήσει και να ενημέρωσει για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι. Κατά το ίδιο δημοσίευμα εστάλη και ένα μήνυμα σε σύντροφο ενός εκ των γυναικών που ζητούσε να ενημερωθεί η αστυνομία.

Η 61χρονη Κάρολ βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματός τους από τον 26χρονο δράστη.

Λίγες ημέρες πριν το φονικό, η Λουίζ, η οποία φέρεται να είχε έναν περιπετειώδη χωρισμό με τον 26χρονο δράστη, είχε αναρτήσει μήνυμα στο Χ επαινώντας «τις γυναίκες που φεύγουν» από μια σχέση για τη «δύναμή» τους.

Ο Κλίφορντ συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό αφού εντοπίστηκε σε νεκροταφείο σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο των δολοφονιών.  Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο 26χρονος ήταν τραυματισμένος, όχι από πυρά αστυνομικών, όπως εξήγησαν οι αρχές, αλλά από τη βαλλίστρα που είχε μαζί του και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Νωρίτερα την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον πρώην στρατιώτη Κάιλ Κλίφορντ να φεύγει από το σημείο της τριπλής δολοφονίας στο Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας.

Η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τον δράστη. Στο βίντεο φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από το σπίτι των θυμάτων, αφού τις είχε δέσει και σκοτώσει, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει το βρετανικό μέσο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *