Ισραήλ: Το βίντεο με τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια 24χρονης ομήρου που εκτέλεσε η Χαμάς – «Υποφέρω και υποφέρουμε όλοι»


Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τα τελευταία λόγια της μιας 24χρονης κοπέλας από το Ισραήλ, της Εντέν Γιερουσάλμι, που ήταν ανάμεσα στους ομ’ηρους που εκτελέστηκαν από τη Χαμάς, έδωσε στη δημοσιότητα η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση.


Η 24χρονη, η οποία δούλευε ως μπαργούμαν στο μουσικό φεστιβάλ Νόα κατά την πολύνεκρη επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023. Εκεί η Χαμάς την έπιασε όμηρο και την μετέφερε στη Γάζ.

Η άτυχη κοπέλας βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες μέρες μαζί με πέντε ακόμη άτομα σε σήραγγα στη Ράφα, απευθύνεται στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ώστε να κάνει ό,τι μπορεί για να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι, υπογραμμίζοντας το εξής: «Υποφέρω και υποφέρουμε όλοι».

Στο ίδιο βίντεο, η κοπέλα εκφράζει την αγάπη της στους γονείς της και στις δύο αδελφές της, λέγοντάς τους: «Μου λείπετε».
«Εντέν, σε αγαπάμε και μας λείπεις»

Από την πλευρά της, η οικογένεια της 24χρονης απάντησε στο συγκεκριμένο βίντεο τονίζοντας με σπαρακτικό τρόπο: «Εντέν μας, σε αγαπάμε κι εμείς και μας λείπεις. Είσαι για πάντα στις καρδιές μας».


Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της απαγωγής της η Εντέν Γιερουσάλμι είχε στείλει σε συγγενείς της ένα βίντεο με πύραυλο να χτυπάει στο φεστιβάλ, ενώ η ίδια καλούσε την αστυνομία και ζητούσε βοήθεια.

Τις επόμενες τέσσερις ώρες, μάλιστα, η 24χρονη ήταν στο τηλέφωνο με τις αδελφές της, με τις τελευταίες της λέξεις να είναι οι εξής: «Με έπιασαν».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *