Γαλλία: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης του Ντομινίκ Πελικό – Φωτογράφιζε κάτω από τις φούστες γυναικών σε σούπερ μάρκετ


Βίντεο από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Ντομινίκ Πελικό βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ και να προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από φούστα ανυποψίαστης γυναίκας, αλλά τελικά να συλλαμβάνεται, αποκάλυψε το Paris Match.


Πρόκειται για τον διεστραμμένο σύζυγο, ο οποίος βίαζε μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες τη γυναίκα του, Ζιζέλ, ενώ εκείνη βρισκόταν αναίσθητη.

Τα πλάνα δείχνουν αρχικά τον 71χρονο να φοράει μάσκα καθώς τοποθετεί μια κάμερα κάτω από τις φούστες των θυμάτων του.

«Όχι, όχι, όχι», είναι η αντίδραση μιας γυναίκας όταν ο Πελικό έρχεται αντιμέτωπος με έναν σεκιουριτά, ο οποίος λέει ότι «τέσσερις πελάτισσες» έχουν κάνει καταγγελία.

Στη συνέχεια, ο σεκιουριτάς διατάζει τον Πελικό, ο οποίος είναι ντυμένος με κόκκινο σορτσάκι και γκρι μπλουζάκι, να «μην κουνηθεί» γιατί η αστυνομία είναι καθ’ οδόν. Επίσης, τον διατάζουν να μην σβήσει τα βίντεο μέχρι να φτάσει η αστυνομία.


Αρχικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες ενοχοποιητικές φωτογραφίες στις συσκευές του. Αμέσως μετά ενημέρωσαν την ανυποψίαστη σύζυγο του για όσα είχε περάσει χωρίς να το γνωρίζει και πλέον η υπόθεση έχει φτάσει σε δίκη.

Η «δίκη της δεκαετίας» στη Γαλλία διακόπηκε μέχρι το πρωί της Δευτέρας, εν αναμονή της ανάρρωσης του βασικού κατηγορουμένου, του Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με σοβαρούς πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *