«Έτσουξε» την Τουρκία η δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τα F-35 και το έδειξε αυτό και η αντίδραση του Τούρκου Άμυνας


Η δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα F-35 απαντώντας με τον δικό του τρόπο στις τουρκικές προκλήσεις και την περίφημη απειλή «θα έρθουμε μια νύχτα» έχει… τσούξει για τα καλά την τουρκική κυβέρνηση και οι αντιδράσεις δίνουν και παίρνουν με τελευταία αυτή του Τούρκου Υπουργού Άμυνας.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμήνυσε στην Τουρκία μιλώντας στο OPEN προ ημερών ότι και η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί με τα F-35 μια νύχτα ξαφνικά στην Αγκυρα.

«Αγοράζοντας τα F-35 γινόμαστε πιο σκληροί, αγοράζοντας φρεγάτες γινόμαστε πιο σκληροί. Αγοράζοντας Viper F16, κάνοντας αμυντικές συμμαχίες με την Αμερική, τη Γαλλία, γινόμαστε πιο σκληροί. Πιο σκληροί δεν γινόμαστε από ένα tweet αλλά όταν αντιλαμβάνεται ο αντίπαλος ότι πια δεν είμαστε του χεριού του. Εγώ ακούω αυτά τα ‘’μια νύχτα ξαφνικά’’ και με πιάνουν τα γέλια. Με τα F-35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία. Είδατε στην Υεμένη τι έγινε; Εάν έχεις τα F-35 που δεν πιάνουν τα ραντάρ, μια νύχτα ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ. Δεν λέω πως θα κάνουμε κάτι τέτοιο εμείς, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά όταν τα λέει ο Ερντογάν με πιάνουν τα γέλια. Με τι θα έρθεις μια νύχτα στην Ελλάδα; Με τα σαπάκια που έχεις; Αφού το ξέρουν όλοι πως η Τουρκία είναι μηδέν στην αεροπορία, επί πενταετίας Μητσοτάκη», είπε ο υπουργός Υγείας.

Τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης  ενόχλησαν τους γείτονές μας όπως αποδεικνύεται από την ειρωνική απάντηση του Τούρκου υπουργού Άμυνας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως σχολιάζει τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιασάρ Γκιουλέρ απάντησε με ειρωνεία: «60 εκατομμύρια τουρίστες έρχονται στην Τουρκία κάθε χρόνο. Περιμένουμε τον Έλληνα υπουργό».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *