Απίστευτο φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό: Σκότωσε τη σύζυγό του και έφαγε τον εγκέφαλό της

 


Ένα απίστευτο φρικιαστικό έγκλημα που προκαλεί σοκ έγινε στο Μεξικό, όπου ένας 32χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του, έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.


Ο ύποπτος της φρικιαστικής δολοφονίας, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Alvaro, συνελήφθη στο σπίτι του ζευγαριού στην Πουέμπλα του Μεξικού στις 2 Ιουλίου.

Η αστυνομία κατηγορεί τον 32χρονο ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του – μητέρα πέντε παιδιών – στις 29 Ιουνίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και αφού τη σκότωσε έφαγε τον εγκέφαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο δολοφόνος που φαίνεται να πάσχει από σχιζοφρένεια υποστήριξε ότι την εντολή για το έγκλημα του την είχε δώσει ο «διάβολος» και η… αγία του θανάτου, Santa Muerte.

Μετά τη δολοφονία, ο Μεξικανός τεμάχισε το σώμα της θύματος Maria Montserrat Animas Montiel και το τοποθέτησε σε πλαστικές σακούλες, ενώ έφαγε τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας, και το κρανίο της το μετέτρεψε σε τασάκι.


Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, ο ψυχοπαθής δολοφόνος τηλεφώνησε σε μια από τις θετές του κόρες, στην οποία ομολόγησε το απότρόπαιο έγκλημά του.

Η μητέρα του θύματος, Maria Alicia Montiel Serran αποκάλυψε τον διάλογο που είχε ο δολοφόνος με την κόρη του: «Είπε σε μια από τις κόρες του παιδιού μου να έρθει να μαζέψει τη μαμά της γιατί την έχει ήδη σκοτώσει και την έβαλε σε σακούλες».

Σύμφωνα με την ίδια ο 32χρονος διαμέλισε τη σορό της κόρης της με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι: «Τον πήρα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό. Το παιδί μου δεν ήταν κακός άνθρωπος».

Ο δράστης φέρεται να είπε στη μητέρα της 32χρόνης: «Την σκότωσα, την έκοψα σε κομμάτια και την πέταξα στη χαράδρα μέσα σε σακούλες. Δεν υπέφερε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *