Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνάντησε την Εμινέ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη – Ο θερμός χαιρετισμός τους


Πριν από τους συζύγους τους, των οποίων η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, στις 18:40 ώρα Ελλάδος, συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Εμινέ Ερντογάν.


Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν καλεσμένη της Εμινέ Ερντογάν η οποία την υποδέχτηκε πολύ θερμά, στην εκδήλωση «Bridal Treasures: A Journey through Ottoman and Anatolian Dowries» στο «Σπίτι της Τουρκίας», που πραγματοποιήθηκε στο «Μεγάλο Μήλο».

Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν έναν θερμό χαιρετισμό και αγκαλιάστηκαν, στην εκδήλωση όπου η κ. Ερντογάν είχε προσκαλέσει και άλλες Πρώτες Κυρίες για να προωθήσει την Πολιτιστική Κληρονομιά της Τουρκίας μέσα από νυφικά από κάθε γωνιά της χώρας της.

«Μοιραστήκαμε ιστορίες αιώνων και την υφαντή πολιτιστική μας κληρονομιά στο πρόγραμμα «Bridal Treasures: A Journey through Ottoman and Anatolian Dowries» που πραγματοποιήσαμε στη Νέα Υόρκη.

Κάθε προίκα είναι μια αγαπημένη εμπιστοσύνη από την καρδιά της μητέρας προς την κόρη της.


Κάθε μοτίβο δεν είναι απλώς ένα στολίδι. Αντιπροσωπεύει το πνεύμα της αρχαίας Ανατολίας, την κομψότητα, την υπομονή και τη δύναμη ενός πολιτισμού που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια.

Τα Ινστιτούτα μας εργάζονται για να διατηρήσουν αυτή την κληρονομιά ζωντανή με όλη της την αφέλεια και την κομψότητά της από το 1945.

Το έργο «Miracle of Turkish Needle» αναβιώνει τον θησαυρό μας στα σεντούκια.

Πιστεύω ότι αυτά τα μοναδικά έργα και τα ινστιτούτα μας θα μετατρέψουν το γεμάτο τέχνη πρόσωπο της χώρας μας σε παγκόσμιο brand σε όλο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αξιότιμες σύζυγους προέδρων, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, υπουργούς και όλους τους καλεσμένους μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμά μας», έγραψε  σε σχετική ανάρτηση της η Εμινέ Ερντογάν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *