Ο Κέβιν Φάιγκι δεν ήθελε αρχικά την επιστροφή του Τζάκμαν ως Γούλβεριν – Του είχε πει πως το τέλος του ήρωά του στο “Logan” ήταν το ιδανικό

Πολλοί fans της Marvel ήταν “τρομοκρατημένοι” στην ιδέα, να “χαλάσει” το τέλειο φινάλε του “Logan”, με την επιστροφή του Τζάκμαν για το “Deadpool and Wolverine”. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο αρχιτέκτονας του MCU, Κέβιν Φάιγκι.


Ο Feige λέει ότι συγκινήθηκε εξίσου με όλους τους άλλους όταν το “Logan” πρόσφερε ένα αρμόζον φινάλε στην ερμηνεία του Jackman για τον ήρωα το 2017.

«Είπα, ‘Άσε να σου δώσω μια συμβουλή, Hugh. Μην επιστρέψεις’», πρόσθεσε ο Feige. «Είχατε το καλύτερο τέλος στην ιστορία με το Logan. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να αναιρέσουμε.»

Πολλοί πιθανόν θα συμφωνούσαν με τις συμβουλές του Feige εκείνη την εποχή. Ο Jackman πρωτοεμφανίστηκε ως Wolverine στην ταινία “X-Men” το 2000 και επανέλαβε τον ρόλο του σε μια σειρά από συνέχειες και αυτόνομες ταινίες για χρόνια μετά. Το Logan επιδίωξε να κλείσει εκείνη την περίοδο με μια ιστορία ενηλίκων που επικεντρωνόταν σε μια πιο ηλικιωμένη εκδοχή του χαρακτήρα, και πολλοί θα συμφωνήσουν ότι έδωσε στον Jackman και στους θαυμαστές του ένα ταιριαστό αντίο.

Ο Jackman φαίνεται να συμφωνεί, αλλά όταν η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Deadpool του Ryan Reynolds έφτασε στα χέρια του, ήξερε ότι η δουλειά ήταν πολύ καλή για να την αφήσει.


“Οδηγούσε περίπου για καμιά ω΄ρα”, θυμάται. “Και αυτή η ερώτηση μου ήρθε στο μυαλό: ‘Τι θέλω να κάνω;’ Και μόλις έκανα την ερώτηση, ήθελα να κάνω το Deadpool & Wolverine. Απλά το ήξερα. Οδήγησα για άλλη μια ώρα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι. Και βγήκα από το αυτοκίνητο, κάλεσα τον Ryan και είπα: ‘Ryan, αν με θέλεις, είμαι μέσα.’”


Ο Feige επισημαίνει ότι ο Wolverine που θα συναντήσουμε στην τρίτη ταινία Deadpool του Reynolds δεν είναι ακριβώς το ίδιο άτομο με αυτόν που γνωρίζουν οι fans από οποιαδήποτε προηγούμενη ταινία “X-Men” της 20th Century Fox με τον Jackman. Αυτό, θα δώσει στο MCU αρκετό χώρο για να διατηρήσει το “Logan” ως ένα ταιριαστό φινάλε, ενώ παράλληλα θα χαρίσει στο κοινό μια τελευταία βόλτα με τον αγαπημένο μεταλλαγμένο.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *