Δημήτρης Κόκοτας: Οι γιατροί δεν τον αποσωλήνωσαν ούτε και σήμερα – Παραμένει αισιόδοξη η αδελφή του Έλλη – «Όλα θα πάνε καλά»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει την πκο μεγάλη μάχη της ζωής του στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής.


Οι γιατροί δεν τον αποσωλήνωσαν ούτε και σήμερα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, τονίστηκε ότι οι γιατροί σήμερα αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης», ανέφερε η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου και συνέχισε: «Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά», ανέφερε.


Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η αδελφή Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, η οποία εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξη: «Όλα πάνε καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *